PIANO

Del 10 al 15 de juliol de 2017

Professors:

Gennady Dzyubenko, Vladislav Bronevetzky i Óscar Martín

Matrícules:

Matrícula: 75€
Curs Piano: 250€
Curs Música de cambra: 200€ (4 mans)
Curs Piano i música de cambra: 400€

La inscripció finalitza el dia 6 de juliol.

gennady-dzubenko-profesor-piano-barcelona-mejor  Gennady Dzyubenko,

Es va graduаr al Conservatori Txaikovski de Moscou amb el professor M. Mezhlumov. Va cursar estudis de postgrau amb els professors L. Vlàssenko i M. Pletnev al mateix Conservatori.
Des de 1980 és piano solista de Mosconcert i d’altres importants representants russos, ja que posseeix un extens repertori de solista i de música de cambra.
Gennady Dzyubenko és un eminent solista però també forma part de The Romantic Trio (Moscou), del duo Palau-Dzyubenko, amb Jordi Palau (flauta), i del Trio Mediterrani (Barcelona).
Ha actuat a Espanya, Alemanya, França, els Estats Units, Austràlia, Japó, Luxemburg, Portugal, Hongria, Eslovènia i Croàcia. Ha fet exitoses gires per Europa i els Estats Units, i arreu del món se li ha lloat seva gran expressivitat i el seu extraordinari talent.
La revista musical The strad va escriure, sobre la interpretació que va fer de l’obra de Rubinstein: “Pianist Guennady Dzyubenko seems to have the secret of distinguishsing between a solo passage and a supporting one. His careful, intelligent playing comes close to raising this music to a level of inspiration Rubinstein simply does not possess” (desembre de 1995). Sobre el concert que Dzyubenko va fer al Madsen Recital Hall de la Universitat BYU, el diari The Daily Herald va escriure: “Pianist illustrated creative energy given from God “.

Dzyubenko participa regularment com a membre del jurat de concursos internacionals de pianistes com Gina Bachauer (2004 i 2010, Salt Lake City, Estats Units), Eastman School of Music (2012, Rochester, Estats Units), Singapore Piano Competition (2013), Eugènia Verdet (Barcelona, 2011, 2012 i 2014), i 2nd Steinway Youth Piano Competition (Singapur, 2014).

La seva discografia inclou 10 CD’s de piano solo, duo i trio

Actualment és professor del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona i professor de l’Escola d’Arts Musicals Luthier de Barcelona, i és director del Festival Internacional de Música i del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon, població on va néixer el gran compositor.

Vladislav Bronevetzky  Vladislav Bronevetzky

Nascut a Vladivostok (Rússia), inicia els estudis musicals a l´Escola Especial Central de Moscou. Durant els anys d’estudi comença la seva carrera concertística, actuant en recitals i en concerts acompanyat per importants orquestres (“Nijny-Novgorod Philharmonic Orchestra”;, “Minsk Philharmonic Orchestra”, ..) a Sant Petersburg, Moscou, Saratov, Minsk, Volgograd, Omsk,.. Posteriorment, segueix la seva formació en el Conservatori Txaikovski de Moscou, amb la famosa pianista Elisso Wirsaladze. Durant aquest període actua també en diverses gires per Alemanya (“Schauspielhaus-Berlín (acompanyat per “Berliner Rundfunk Symphonieorchester”), Leipzig, Dresden, Zwickau…). Rep la Beca Especial Txaikovski al millor estudiant, atorgada pel Conservatori, entre altres guardons (Concurs Internacional Robert Schumann-1985 de Zwickau-Alemanya).

V. Bronevetzky porta a terme una substancial activitat concertística, reconeguda per la seva subtilesa interpretativa i la seva perfeccionada tècnica. Ha realitzat diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista amb orquestra, recitals i com a pianista de cambra (acompanyant a reconeguts intèrprets, com la violoncel·lista Natàlia Gutman, la soprano Annick Massis, Quartet de l´Orquestra Filharmònica de Berlín, el tenor Juan Diego Flórez,…) a Rússia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Geòrgia, Bielorrússia, Àustria, Itàlia, Japó, U.S.A., Andorra i Espanya (Auditorio Nacional-Madrid-ONE/Josep Pons), Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, Palacio de Festivales-Santander,…) El seu repertori és molt variat i extens, incloent obres de diferents estils i èpoques.

Paral·lelament a la seva activitat com a intèrpret, ha format part en diverses ocasions dels jurats de concursos nacionals de piano al seu país. Del 1991 al 1996 desenvolupà la seva tasca pedagògica com a professor de piano al Conservatori Txaikovski de Moscou i en diverses master-class a l’estranger, les quals porta encara a terme regularment. Diversos alumnes seus han estat premiats en els concursos internacionals de piano més reconeguts. Actualment és Professor de Piano de l´”Escola Superior de Música de Catalunya”.

Oscar MartinOscar Martín Castro.

Nascut a Sevilla, comença els seus estudis al Conservatori Superior de Música d’aquesta ciutat amb els professors José Antonio Coso i Ana Guijarro, perfeccionant posteriorment en centres internacionals com Musikhochschule Freiburg (Alemanya), Escola Superior de Música “Reina Sofia” de Madrid i Conservatorium van Amsterdam sota la direcció dels professors Tibor Szasz, Vitali Berzon, Dimitri Bashkirov, Galina Eguiazarova i Jan Wijn. Rep consells, al seu torn, de músics de renom del panorama internacional com Frédéric Gevers, Hans Graf, Almudena Cano, Elza Kolodin, Philippe Entremont o Daniel Barenboim, entre d’altres. Óscar Martín ha actuat en els més rellevants escenaris d’Espanya (Auditori Nacional de Música de Madrid, Auditori Manuel de Falla de Granada, Teatre de la Maestranza de Sevilla …), i en països com França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Suïssa , Àustria, Holanda, Bèlgica, Polònia, Turquia, República Txeca, Japó, Veneçuela o els Estats Units, en escenaris internacionals com Mozarteum de Salzburg, Spielhaus Winterthur, Institute of Music de Cleveland, Konzerthalle d’Hamburg, Teatre Teresa Carreño de Caracas, Palais de Beaux Arts de Brussel·les o la gran sala de concerts de la “Universitat Chopin” de Varsòvia (on va interpretar la “Suite Iberia” integral d’Isaac Albéniz), sent retransmesos alguns dels seus recitals per canals de ràdio i televisió com TVE i RNE (Espanya ), Ràdio Vltava (República Txeca) o WCLV d’Ohio (EUA). Actua com a solista al costat d’orquestres com la Reial Orquestra Simfònica de Sevilla, Orquestra de Màlaga, Zahir Ensemble (interpretant el Concert per a Piano de G. Ligeti), Orquestra Simfònica de la Joventut Veneçolana Simón Bolívar, Orquestra Jove d’Andalusia, Oviedo Filharmonia … juntament a directors com Peter Gülke, Pedro Halffter, Manuel Hernández Silva, Josep Vicent, Santiago Serrate, György Rath, Juan Rodríguez Romero, Rubén Gimeno, Juan García, Pablo Mielgo, James Ross, Juan Luis Pérez o Günter Neuhold, amb qui al costat de la orquestra Oviedo Filharmonia va interpretar el Concert per a Piano número 2 de Bela Bartok a l’Auditori Príncep Felip d’Oviedo collint un notable èxit de públic i crítica. Ressenyable és també la seva activitat cambrística, destacant les seves gravacions d’Arnold Schoenberg i José M. Sánchez Verdú, al costat de Zahir Ensemble, sent editades pels segells discogràfics Naxos i Vers respectivament, així com el seu registre, per al “Centre de Documentació Musical d’Andalusia “, el cd” Manuel Castillo. Obres per a violoncel i piano. Trios 1 i 2 “. Cal destacar, al seu torn, el llançament al mercat del seu enregistrament de la “Suite Iberia” d’Albéniz per al segell discogràfic Lindoro.
En l’actualitat compagina la seva tasca concertística amb la docència, ocupant Càtedra al Conservatori Superior de Música “Manuel Castillo” de Sevilla.