PIANO

Del 5 al 11 de juliol de 2020

Professors:

Gennady Dzyubenko, Rafael Salinas 

Matrícules:

Matrícula: 75€
Curs Piano: 250€
Curs Música de cambra: 200€ 
Curs Piano i música de cambra: 400€

La inscripció finalitza el dia 30 de juny 2020.

gennady-dzubenko-profesor-piano-barcelona-mejor  Gennady Dzyubenko,

Es va graduаr al Conservatori Txaikovski de Moscou amb el professor M. Mezhlumov. Va cursar estudis de postgrau amb els professors L. Vlàssenko i M. Pletnev al mateix Conservatori.
Des de 1980 és piano solista de Mosconcert i d’altres importants representants russos, ja que posseeix un extens repertori de solista i de música de cambra.
Gennady Dzyubenko és un eminent solista però també forma part de The Romantic Trio (Moscou), del duo Palau-Dzyubenko, amb Jordi Palau (flauta), i del Trio Mediterrani (Barcelona).
Ha actuat a Espanya, Alemanya, França, els Estats Units, Austràlia, Japó, Luxemburg, Portugal, Hongria, Eslovènia i Croàcia. Ha fet exitoses gires per Europa i els Estats Units, i arreu del món se li ha lloat seva gran expressivitat i el seu extraordinari talent.
La revista musical The strad va escriure, sobre la interpretació que va fer de l’obra de Rubinstein: “Pianist Gennady Dzyubenko seems to have the secret of distinguishsing between a solo passage and a supporting one. His careful, intelligent playing comes close to raising this music to a level of inspiration Rubinstein simply does not possess” (desembre de 1995). Sobre el concert que Dzyubenko va fer al Madsen Recital Hall de la Universitat BYU, el diari The Daily Herald va escriure: “Pianist illustrated creative energy given from God “.

Regularment Gennady Dzyubenko fa master-classes i cursos de formació pianística al diversos països d’Europa, EU, Argentina.

També ell participa com a membre del jurat de concursos internacionals de pianistes com Gina Bachauer (2004 i 2010, 2018, 2019 Salt Lake City, Estats Units), Eastman School of Music (2012, Rochester, Estats Units), Singapore Piano Competition (2013), Eugènia Verdet (Barcelona, 2011, 2012 i 2014), i 2nd Steinway Youth Piano Competition (Singapur, 2014).

La seva discografia inclou 10 CD’s de piano solo, duo i trio

Actualment és professor del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona i professor de l’Escola d’Arts Musicals Luthier de Barcelona, i és director del Festival Internacional de Música i del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon, població on va néixer el gran compositor.

 

Rafael SalinasRafael Salinas

Rafael Salinas neix a València en 1971. Cursa els seus estudis superiors de música en el Conservatori de València amb Adolfo Bueso simultanejant-los amb els de Psicologia, a la Universitat Literària. És Doctor in Art Sciences (Ph. D.) i Doctor in Musical Arts (D.M.A.) per el Conservatori de Sant Petersburg (Rússia), on va perfeccionar els seus estudis de piano amb L. Síntsev i musicologia sota la direcció del Dr. L. Gàkkel, mentre assistia a classes de direcció d’orquestra amb I. Musin i de música de cambra amb I. Shafrán.

Pianista i pedagog, ha combinat la interpretació, la docència i la recerca, centrant el seu interès en l’avaluació i desenvolupament de les altes capacitats en música. Durant la seva estada a Sant Petersburg es va formar a l’Escola Estatal per a nens dotats i més tard ha estudiat altres centres i models referents en aquest àmbit com la Purcell School de Londres o l’Acadèmia Barratt Due d’Oslo. Igualment, ha estat vinculat al European Council for High Ability i ha participat en congressos internacionals dedicats a aquest tema. Ha format part de jurats en diferents concursos internacionals i ha impartit master-classes i cursos de formació de professorat en diversos països d’Europa. Igualment, els seus alumnes han estat premiats en nombrosos concursos internacionals. Ha estat director de l’Escola de Música Sant Gregori a Barcelona i professor de la Universitat Jaume I de Castelló. En l’actualitat és professor de Teoria de la interpretació i Piano a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i professor consultor en la Valencian International University (*VIU).