SAXÒFON

SALLERAS David SaxoDAVID SALLERAS
Saxofonista i compositor, finalitza amb 18 anys els seus estudis superiors al Conservatori Superior del Liceu amb el Premi d’Honor, seguidament i gracies a les beques d’Agrupació Mutua, Ibercaja i la Generalitat de Catalunya continua la seva formació a París al costat dels referents del saxofon J.Y Fourmeau i N. Prost, on és distingit amb La Medalla d’or per Unanimitat i Felicitacions del Jurat.
A París, comença la seva faceta de compositor, focalitzada en la música per saxofon i això el porta a interpretar la seva música com un valor determinant en la seva carrera. Nombrosos saxofonistes i quartets de saxofons internacionals interpreten i enregistren la seva música.
Premiat en nombrosos concursos nacionals i internacionals, realitza concerts i Master-Class a Europa, Sud Amèrica i Sud Àfrica regularment i ha sigut solista davant d’importants orquestres d’arreu del món.
Entre altres gravacions, ha enregistrat l’obra completa del pianista i compositor Sudafricà Christopher Duigan amb més de 2000 copies venudes en un recorregut de més de 100 concerts com a duo. És membre del quartet de saxofons “BCN SAX QUARTET” amb els solistes de la Banda de Barcelona, del projecte de creació “LIBERE ENSEMBLE” amb el violoncel·lista François Rigot i el guitarrista Oriol Gonzàlez.
La seva obra ha sigut publicada per l’editorial Dinsic (Bcn) i a l’editorial Billaudot (París) i ha creat la seva pròpia editorial “davidsalleras.com” especialitzada en música per saxofon.
Actualment és professor al Conservatori de Girona i Director Pedagògic de la “Durban Music School”.
David Salleras és SELMER PARIS ARTIST (saxofons) i VANDOREN ARTIST (broquets i canyes)